De bouwkeet bij de CASA-woningen in Helmond-Brandevoort is in de nacht van zondag op maandag in vlammen opgegaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouwkeet bij de CASA-woningen in Helmond-Brandevoort is in de nacht van zondag op maandag in vlammen opgegaan. © Fotopersburo Bert Jansen/Harrie Grijseels.

Gereedschap gestolen en keet in brand gestoken; veel schade op bouwterrein slimme wijk Brandevoort

HELMOND - Dieven hebben een behoorlijke slag geslagen op het bouwterrein van de CASA-woningen in de slimme wijk in Helmond. Gereedschappen en bouwmaterialen zijn gestolen. Daarna is de bouwkeet in brand gestoken.

 1. ‘Twee jochies’ bewezen hun gelijk met Flow Reizen, avonturen beleven kun je ook met een beperking: ‘We zijn zoveel meer dan een reisbureau’
  PREMIUM

  ‘Twee jochies’ bewezen hun gelijk met Flow Reizen, avonturen beleven kun je ook met een beperking: ‘We zijn zoveel meer dan een reisbureau’

  Vorig jaar kwam de reiswereld met horten en stoten tot stilstand. Voor Flow Reizen in Weert, voor mensen met een licht verstandelijke beperking, is het een regelrechte ramp. ,,We zijn zoveel meer dan een reisbureau”, zegt directeur en oprichter Richard Ruiter. Hij wil koste wat kost dit bijzondere bedrijf redden, en schreef zelfs een boek; ‘De grote Flowreis’.

In samenwerking met indebuurt Helmond

 1. Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineelste moederdagcadeau ooit'
  Play

  Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineel­ste moederdag­ca­deau ooit'

 2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes