In mei 2016 keerde een Helmondse vrouw de rollen om en sloeg haar partner dood met een hamer. Hij had haar jarenlang zwaar mishandeld.  Ze wacht op haar hoger beroep, maar moet ondertussen terug de cel in.
Volledig scherm
In mei 2016 keerde een Helmondse vrouw de rollen om en sloeg haar partner dood met een hamer. Hij had haar jarenlang zwaar mishandeld. Ze wacht op haar hoger beroep, maar moet ondertussen terug de cel in. © Bert Jansen

Hamermoord-verdachte moet na drie jaar vrij rondlopen weer terug cel in na flinke straatruzie in Helmond

DEN BOSCH - Hoewel Suzanne de V., de Helmondse vrouw die in 2016 haar mishandelende partner doodsloeg met een hamer, wegens verslavingsproblemen voorlopig niet voor het gerechtshof hoeft te komen, zet datzelfde hof haar weer achter tralies wegens een vechtpartij. Ze mocht drie jaar vrij rondlopen, maar het Openbaar Ministerie vindt haar gedrag onacceptabel.

  1. Ook drukte bij commerciële teststraten groeit; grote prijsverschillen bij coronatesten
    PREMIUM

    Ook drukte bij commer­ciële teststra­ten groeit; grote prijsver­schil­len bij coronates­ten

    EINDHOVEN/HELMOND - Ook de drukte bij commerciële teststraten neemt toe. Omdat het bij de GGD soms dagenlang wachten is op een afspraak en de uitslag van een coronatest, boden steeds meer testbedrijven in de regio een alternatief. Maar ook daar is het zoeken naar een gaatje voor een afspraak. Ondertussen wil de GGD Brabant-Zuidoost de komende weken nog zo'n vijftig medewerkers werven voor de regionale teststraten.

In samenwerking met indebuurt Helmond