Volledig scherm
Bert Kuijpers. © Ton van de Meulenhof

'Hellemonse Avond' met Bert Kuijpers in De Fonkel in Helmond

HELMOND - De Hellemonder heeft wel een ziel, maar hij is niet zielig. Onder die titel geeft cabaretier Bert Kuijpers dinsdag 17 april een historische lezing in wijkhuis De Fonkel in Helmond. 

De aanleiding hiertoe is het zeventigjarig bestaan van Heemkundekring Helmont. De lezing begint om 20.00 uur aan de Prins Karelstraat 123. Entree is gratis voor leden van de heemkundekring. Niet-leden betalen twee euro.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Als hier chemiebuizen komen, zijn wij weg’
    PREMIUM

    ‘Als hier chemiebui­zen komen, zijn wij weg’

    HELMOND - Hij weet niet wat hij leest, eind 2016, in de Staatscourant. Buisleidingen voor gevaarlijke stoffen? Pal langs zijn huis en op ongeveer een meter diepte in zijn tuin, waar dan alleen nog gras mag groeien? Hoezó? Waarom weet hij hier niks van? Als Frank Beekhuis van de verbazing is bekomen, volgt de verontwaardiging. De 55-jarige Helmonder woont met zijn gezin net een paar maanden aan de Kaldersedijk, aan de rand van Brandevoort, dichtbij het Eindhovens Kanaal. Een prachtige, rustige plek. Beekhuis besluit zich vast te bijten in de zaak. Hij wordt kartrekker van de werkgroep Buizen Brandevoort.

In samenwerking met indebuurt Helmond