Volledig scherm
Het beruchte voetpad op de Stationsstraat in Helmond. © Google Streetview

Helmond kijkt naar veiligheid voetpad Stationsstraat

HELMOND - De onveilige verkeerssituatie op de Stationsstraat in Helmond heeft de aandacht van de gemeente. Het voetpad ter hoogte van het Arcadegebouw wordt veelvuldig als fietspad gebruikt, wat gevaar oplevert voor met name ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. 

Onlangs raakte een vrouw met een scootmobiel gewond toen ze moest uitwijken voor een fietser. ‘We bekijken of we iets aan de betreffende locatie kunnen veranderen om de verkeersveiligheid te verbeteren en zo ja wat’ , schrijft de gemeente na vragen van deze krant.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Helmond