Het Helmondse stationsgebied. Mogelijke plekken voor hoogbouw zijn achter het voormalige belastingkantoor (linksboven, rode stenen) en aan de achterzijde van het station (rechtsboven).
Volledig scherm
PREMIUM
Het Helmondse stationsgebied. Mogelijke plekken voor hoogbouw zijn achter het voormalige belastingkantoor (linksboven, rode stenen) en aan de achterzijde van het station (rechtsboven). © René Manders/DCI Media

Helmond moet nog forser groeien: tienduizend banen en woningen erbij

HELMOND - Nog eens 10.000 nieuwe woningen erbij en 10.000 nieuwe banen. Ook Helmond moet bijdragen aan de aantrekkelijkheid van Brainport. Dat betekent hard groeien, van 92.000 inwoners nu tot 120.000 à 125.000 inwoners in 2040, én veranderen.

 1. Mannen uit Best en Tilburg (23 en 19) gepakt voor woningoverval Lieshout waarbij slachtoffer uren is vastgehouden
  PREMIUM

  Mannen uit Best en Tilburg (23 en 19) gepakt voor woningover­val Lieshout waarbij slachtof­fer uren is vastgehou­den

  LIESHOUT - De politie lijkt met de aanhouding van twee mannen uit Best en Tilburg belangrijke stappen te hebben gezet in het onderzoek naar de overval op een woning in Lieshout in december. Meerdere overvallers hielden in de nacht van 10 op 11 oktober de bewoner vanaf middernacht uren vast terwijl ze zijn huis aan de Servaasstraat doorzochten. Ze zouden hem hebben bedreigd met een vuurwapen en geld hebben geëist.

In samenwerking met indebuurt Helmond

 1. Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel
  Play

  Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel

 2. Trainer PSV optimistisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wedstrijd'
  Play

  Trainer PSV optimis­tisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wed­strijd'