Op en filmpje dat voor veel beroering zorgde is te zien hoe twee jongens intrappen op slachtoffers die weerloos op de grond liggen bij een mishandeling op de Parkweg in Helmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Op en filmpje dat voor veel beroering zorgde is te zien hoe twee jongens intrappen op slachtoffers die weerloos op de grond liggen bij een mishandeling op de Parkweg in Helmond. © facebook

Helmondse verdachte (16) van kopschoppen al maanden voortvluchtig: ‘Zou zich in januari melden’

HELMOND - Hij wordt verdacht van het bewusteloos trappen van vier mannen, maar weigert zich al maandenlang te melden. Dus zette justitie de foto van de Helmondse jongen (16) online. “Dit gaat heel ver.”

Hij zou zich begin januari melden bij het politiebureau, had hij beloofd. Maar anderhalve maand later is de Helmondse jongen die verdacht wordt van een zware mishandeling nog altijd voortvluchtig. En dus gaf justitie deze week groen licht om zijn foto via internet te verspreiden. „Los van wat hij mogelijk heeft gedaan, die jongen is pas 16 jaar. Die foto blijft de rest van zijn leven op internet te zien”, zegt zijn advocaat Remco Oerlemans.

In samenwerking met indebuurt Helmond