Volledig scherm
Het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. © Ton van de Meulenhof/fotomeulenhof

Het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond meldt trots dat het contracten heeft met alle verzekeraars

HELMOND - Patiënten van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond en Deurne kunnen gerust zijn: hun hospitaal heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat iedereen met een zorgpolis het komend jaar kan rekenen op vergoeding van kosten. 

Het ziekenhuis meldt dit met enige trots, omdat het dit jaar voor het eerst voor de deadline van 13 november is gelukt om dit te regelen. Door de contracten ontvangen patiënten niet zelf de rekening voor een behandeling. Uitzondering vormen de budgetpolissen van VGZ en Zilveren Kruis. Wie die heeft, loopt kans op te draaien voor een groot deel van de kosten.

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.

In samenwerking met indebuurt Helmond