Volledig scherm
PREMIUM
Bert Mickers (links) en Johan Habraken bij een van de spandoeken langs de N279, hier bij de rotonde tussen Beek en Donk en Gemert. © ED

Het zal bij besluit N279 vooral over Helmond gaan

AnalyseVEGHEL - Vrijdag nemen Provinciale Staten een besluit over de aanpassingen aan de N279 tussen Veghel en Asten. In Gemert-Bakel en Helmond is de vraag vooral of de omleiding bij Dierdonk van tafel gaat of niet. Voor Veghel wordt de vraag beantwoord of de provincie ook oog heeft voor een goede verkeersdoorstroming bij die plaats, waar vier kruispunten met verkeerslichten blijven.

Quote

De verwach­ting is dat de discussie bij Provincia­le Staten vooral zal gaan over het stuk Ge­mert-Ba­kel en Helmond

Hoe prettig het doorrijden is op de N279 tussen Den Bosch en Veghel, dat ervaren alle weggebruikers, of ze aanvankelijk nu voor of tegen de opwaardering van deze weg langs de Zuid-Willemsvaart waren. Vrijdag valt het besluit over het tweede gedeelte van het tracé: het stuk tussen Veghel en Asten.

  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond