Edwin Hillen (links) en Wiliam Verkoelen van Digimij (voorheen DigisolveMijnICT) in Helmond zijn weer operationeel na de brand die het bedrijf trof. Bij de brand is het oudste shirt van Helmond Sport bewaard gebleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin Hillen (links) en Wiliam Verkoelen van Digimij (voorheen DigisolveMijnICT) in Helmond zijn weer operationeel na de brand die het bedrijf trof. Bij de brand is het oudste shirt van Helmond Sport bewaard gebleven. © René Manders/DCI Media

Hoe geen klant iets merkte van de brand bij Digisolve in Helmond

HELMOND - In een paar uur tijd brandde het bedrijf van William Verkoelen en Edwin Hillen af. 36 uur later draaide Digisolve-MijnICT weer, op een nieuwe locatie onder een nieuwe naam. „Je staat nu aan in het kwadraat.”

‘Verdorie, wat nu?’ Dat dacht William Verkoelen in de vroege ochtend van zaterdag 7 maart. Om 04.15 uur stond hij aan de Vossenbeemd, nog slaapdronken, te kijken hoe zijn bedrijf na 23 jaar hard werken in vlammen op ging. „Ik wilde wel naar binnen om spullen te redden, maar dat kon niet. En ja, wat wil je dan redden? Dat zou te veel zijn.”

In samenwerking met indebuurt Helmond