Volledig scherm
ARCHIEFFOTO. Het gaat hier niet om het betreffende huis in Helmond. © anp

Huis in Helmond beschoten, bewoner ontdekt kogelgaten in rolluik

HELMOND – In de Helmondse wijk Brouwhuis is een woning vlak voor het weekend meerdere keren onder vuur genomen. Naar de achtergrond van de schietpartij is het nog gissen.

Meerdere kogels werden er op het huis aan de Hoge Zij afgevuurd. Donderdagnacht waarschijnlijk, maar zeker is dat niet. De politie wordt vrijdagochtend gewaarschuwd nadat de bewoner heeft ontdekt dat er is geschoten. In de rolluiken voor de ramen van het huis zitten meerdere gaten. Als de recherche daarop op onderzoek uitgaat, worden er verschillende kogelhulzen gevonden.

Of de bewoners tijdens de beschieting thuis waren, is niet duidelijk. Ook over de reden van de schietpartij kan de politie nog weinig zeggen. Het onderzoek is in volle gang.

  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond