Volledig scherm
De Helmondse voetbalclubs Helmondia en MULO hebben vanaf seizoen 2018-2019 een gezamenlijke jeugdafdeling. © MULO

Jeugd Helmondse voetbalclubs Helmondia en MULO samen

HELMOND - De jeugdafdelingen van de Helmondse voetbalclubs Helmondia en MULO gaan samen. 

Vanaf komend seizoen spelen alle jongens-, meisjes- en voetbal-extrateams onder de naam SJO (Samenwerkende Jeugdorganisatie) Helmondia MULO. De seniorenteams van beide verenigingen worden niet samengevoegd. 

De SJO Helmondia MULO gaat ook samenwerken met Helmond Sport en op termijn met de scholen Dr. Knippenbergcollege, Praktijkschool en Vakcollege. Dit moet de aantrekkingskracht op jeugdspelers vergroten en de SJO verder ontwikkelen en professionaliseren.

De jeugdleden blijven straks lid van hun eigen vereniging. Nieuwe jeugdleden worden bij één van de twee verenigingen ingeschreven. Op dit moment zijn Helmondia en MULO bezig met het samenstellen van de gecombineerde teams voor het seizoen 2018-2019.

De trainingen en wedstrijden zullen verspreid over sportpark De Braak plaatsvinden. De teams blijven gebruik maken van de huidige tenues van zowel Helmondia als MULO. De tenues worden verdeeld over de teams. Er komt dus geen nieuw tenue.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond