Enzo Knol was de grootste publiekstrekker in de wedstrijd tussen Creators FC en het personeel van XXL Nutrition. De populaire vlogger scoorde twee keer.
Volledig scherm
PREMIUM
Enzo Knol was de grootste publiekstrekker in de wedstrijd tussen Creators FC en het personeel van XXL Nutrition. De populaire vlogger scoorde twee keer. © Kees Martens/DCI Media

Jeugd klimt zelfs in de lichtmasten om een glimp van Enzo en Jay Jay op te vangen

HELMOND - De jeugd uit Helmond en omstreken beleefde woensdag de avond van hun leven. In het stadion van Helmond Sport speelden Nederlands bekendste influencers een wedstrijdje tegen het personeel van XXL Nutrition voor het goede doel.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.

In samenwerking met indebuurt Helmond