KFC in Helmond opent ‘eindelijk, na zoveel jaren’ de deuren

videoHELMOND - Maandag was het zover: in Helmond gingen de deuren open van een gloednieuw filiaal van Kentucky Fried Chicken, de populaire Amerikaanse keten die groot is geworden met gefrituurde kip. In de avonduren kwamen er verkeersregelaars aan te pas om de drukte in goede banen te leiden.

Sean Baars (23) en Jarno Benders (22) hadden maanden geleden al afgesproken: als Kentucky Fried Chicken in Helmond opent, gaan wij er een hapje eten. Maandagmiddag is het dan zover: even na tweeën is bij beide vrienden de bodem van hun ‘bucket’ vol gefrituurde stukken kip in zicht.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Helmond