Nieky Holzken (links) breidt de samenwerking met Malelions-oprichter Thijs Offermeijer (rechts) uit. Er komt een exclusieve collectie in zijn huisstijlkleuren.
Volledig scherm
PREMIUM
Nieky Holzken (links) breidt de samenwerking met Malelions-oprichter Thijs Offermeijer (rechts) uit. Er komt een exclusieve collectie in zijn huisstijlkleuren. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Kickbokskampioen Nieky Holzken bundelt krachten met hip Veldhovens merk voor eigen kledinglijn

VELDHOVEN / HELMOND - Kledingmerk Malelions is hot en Nieky Holzken is hot. Gooi dat bij elkaar en 1 en 1 =3, zo dacht Malelions-oprichter Thijs Offermeijer. Het hippe Veldhovense merk komt volgende maand met een speciale kledinglijn rond het Helmondse kickboks-fenomeen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Helmond