Volledig scherm
PREMIUM
Pierre van de Meulenhof in de zomer van 2017. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Krantenfotograaf Pierre van de Meulenhof (90) uit Helmond overleden

HELMOND – Thuis in Helmond is maandagochtend Pierre van de Meulenhof op 90-jarige leeftijd overleden. Hij was lange tijd een bekend gezicht van het Eindhovens Dagblad - en 'Helmonds Dagblad' bleef hij  consequent volhouden - waar het leeuwendeel van de regionale foto’s aan leverde.

Van de Meulenhof was de oprichter/naamgever van het fotopersbureau dat sinds 1990 door zijn zoon Ton wordt geleid. ,,Hij leefde al in reservetijd”, zegt die, ,, we zijn blij dat we hem ondanks zijn zwakke gezondheid nog zo lang hebben mogen meemaken.”

  1. Jimmy Rosenberg even op podium en dan de afkickkliniek in: Het is mijn laatste kans
    PREMIUM
    Video

    Jimmy Rosenberg even op podium en dan de afkickkli­niek in: Het is mijn laatste kans

    Gitaarvirtuoos Jimmy Rosenberg (Asten, 1980) was een wereldster, maar raakte verslaafd en verstrikt in zijn eigen leven. In het openbaar was hij de laatste tien jaar nauwelijks meer te zien. Binnenkort wordt hij voor de tweede keer opa. Omdat hij zijn kleinkinderen pas mag zien als hij clean is, trekt hij zich een dezer dagen terug in een gesloten kliniek. Maar ook wilde hij nog één keertje vlammen op de gitaar. ,,Waarom kijken ze alleen maar naar je om als je beroemd bent?”

In samenwerking met indebuurt Helmond