Volledig scherm
© Rimba

Ladies Night: Fifty Shades Darker trekt in regio duizenden vrouwen

Eindhoven/HelmondEINDHOVEN/HELMOND - Uitverkochte bioscoopzalen woensdagavond bij Pathé. Duizenden vrouwen uit de regio melden zich tijdens Ladies Night in Helmond en Eindhoven bij de cinemaketen.

De reden? De film Fifty Shades Darker (vertaling: Vijftig tinten donkerder). Het is de verfilming van het tweede deel van de populaire Vijftig tinten-boekenreeks. De drie boeken draaien rond een pas afgestudeerde vrouw die een verhouding krijgt met een rijke zakenman die haar introduceert in de wereld van sm. De erotische thrillers werden wereldwijd meer dan 60 miljoen keer verkocht.

En dus trekt de Ladies Night van Pathé, die in het teken staat van deze nieuwe film, massa's vrouwen. In Helmond draait de film woensdagavond negen keer, bij Pathé in Eindhoven zelfs twaalf keer. Allemaal uitverkocht. De bioscopen verwachten respectievelijk 1650 en 2050 vrouwelijke bezoekers. Daarmee wordt het verreweg hun beste bezochte Ladies Night ooit.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jimmy Rosenberg even op podium en dan de afkickkliniek in: Het is mijn laatste kans
    PREMIUM
    Video

    Jimmy Rosenberg even op podium en dan de afkickkli­niek in: Het is mijn laatste kans

    Gitaarvirtuoos Jimmy Rosenberg (Asten, 1980) was een wereldster, maar raakte verslaafd en verstrikt in zijn eigen leven. In het openbaar was hij de laatste tien jaar nauwelijks meer te zien. Binnenkort wordt hij voor de tweede keer opa. Omdat hij zijn kleinkinderen pas mag zien als hij clean is, trekt hij zich een dezer dagen terug in een gesloten kliniek. Maar ook wilde hij nog één keertje vlammen op de gitaar. ,,Waarom kijken ze alleen maar naar je om als je beroemd bent?”

In samenwerking met indebuurt Helmond