Voor de minder complexe oogziektes- en klachten kunnen mensen in Helmond/de Peel voortaan via de huisarts terecht bij de lokale opticiën/optometrist. Bij twijfel verwijst die direct door naar de oogarts. Het is een maatregel om iets te doen aan de lange wachtlijsten voor oogzorg.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de minder complexe oogziektes- en klachten kunnen mensen in Helmond/de Peel voortaan via de huisarts terecht bij de lokale opticiën/optometrist. Bij twijfel verwijst die direct door naar de oogarts. Het is een maatregel om iets te doen aan de lange wachtlijsten voor oogzorg. ©

Last van prikkelende ogen? Dan kun je voortaan ook naar de plaatselijke opticien

PEEL - Heeft iemand uit Helmond of de Peel prikkelende ogen? Wachten op de oogarts hoeft niet meer, de huisarts verwijst die nu ook naar de optometrist bij de plaatselijke opticien.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Helmond