Volledig scherm
Lex Hoefsloot © FotoMeulenhof

Lex Hoefsloot van Lightyear uit Helmond genomineerd voor ondernemersprijs

HELMOND - Lex Hoefsloot van zonneautobouwer Lightyear uit Helmond maakt kans op de titel ‘EY Emerging Entrepreneur of the Year 2019’. Hij is een van de twaalf genomineerden voor deze prijs voor veelbelovende, snelgroeiende, innovatieve bedrijven die minder dan tien jaar bestaan.

De genomineerden presenteren zich op woensdag 4 september aan een onafhankelijke jury. Die kiest de finalisten. Op 2 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt. Hoefsloot heeft concurrentie van onder anderen Valentijn Rensing van Youfone en Daan van Renselaar van Stella Fietsen.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Helmond