Volledig scherm
Migagift in de Elzas Passage verbouwt. © Simon Rood

Migagifts in Elzas Passage Helmond verbouwt, nieuwe zaak aan Speelhuisboulevard

HELMOND - Sieraden- en horlogewinkel Migagifts is aan het verbouwen. De zaak in de Elzas Passage heropent op vrijdag 26 juli. 

De winkel krijgt een volledig nieuw interieur met een industriële uitstraling, aldus eigenaar Arian Vereijken. Tijdens de verbouwing is Migagifts wel geopend, in het winkelpand er tegenover. 

Ander nieuws uit het centrum van Helmond: aan de Speelhuisboulevard is recent een nieuwe winkel geopend, Mandys Maison. De zaak verkoopt antiek, brocante, opgeknapte meubels en woonaccessoires.

  1. Fandag Helmond Sport: handtekeningenjagers tussen de marktkramen
    PREMIUM

    Fandag Helmond Sport: handteke­nin­gen­ja­gers tussen de marktkra­men

    HELMOND - Hij kon een jaar geleden nog in de massa opgaan wanneer hij over de Helmondse markt struinde, maar anoniem rondwandelen is er op een zonovergoten zaterdagmiddag even niet bij voor Sander Vereijken. Voor de watervlugge vleugelaanvaller is het als nieuwbakken speler van Helmond Sport handtekeningen uitdelen en selfies maken geblazen in hartje Helmond. Met zijn ploegmakkers begeeft Vereijken – direct herkenbaar aan de warming up-kleding van zijn club – zich op zaterdag tussen het winkelende publiek.

In samenwerking met indebuurt Helmond