Volledig scherm
PREMIUM
Sanne Schepers, poseert trots met haar twee maanden oude zoontje Charlie © FotoMeulenhof

Moeder Sanne (30) uit Aarle-Rixtel: ‘We moeten het taboe over onvruchtbaarheid doorbreken’

AARLE-RIXTEL - Een op de zes stellen heeft te maken met vruchtbaarheidsproblemen, maar het is nog altijd een taboe om daarover te praten. Sanne Schepers (30) uit Aarle-Rixtel zette haar eigen ervaringen op papier en hoopt dat mensen hun zorgen en angsten gaan delen.

Sanne Schepers (30) en haar man Jaap (37) konden samen maar geen kindje krijgen. Ook niet na talloze bezoekjes aan ziekenhuizen, klinieken en specialisten. Telkens zaten Sanne en Jaap tussen hoop en vrees. En keer op keer volgde er een teleurstelling. Dankzij een zogenaamde ICSI-behandeling in Spanje lukte het na een intensief traject van vijf jaar alsnog. Eind september werd zoontje Charlie geboren.

  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond