Serge Kornuyt: „Ik vind het belangrijk om op alle niveaus mee te praten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Serge Kornuyt: „Ik vind het belangrijk om op alle niveaus mee te praten.” © FotoMeulenhof

Ondernemer Serge Kornuyt uit Helmond zet de mens altijd op één

HELMOND - Hij heeft geen broers of zussen, geen kinderen en geen relatie, maar hij heeft altijd veel mensen om zich heen. Hij groeide op bij een bedrijf dat chemische stoffen gebruikt en maakt zich met innovatiecentrum Het Beginstation hard voor milieuvriendelijke oplossingen. Hij heeft geen universitair onderwijs genoten maar zet gestudeerde lieden aan het denken. Helmonder Serge Kornuyt lijkt een wandelende tegenstelling. Je kunt ook zeggen: hij wordt door niets gehinderd. Dit is zijn verhaal.

 1. Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschillende tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’
  PREMIUM
  Video

  Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschil­len­de tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’

  Het had een groot feest moeten worden, maar ja: coronamaatregelen én PSV speelt vanavond. Dus vieren Willy en René van de Kerkhof hun 70ste verjaardag in het Philips Stadion. Waar anders? Een interview met de meest benaderbare voetbaltweeling van het land, die zoveel op elkaar lijken maar ook o zo verschillend zijn. ,,Ik zie die jochies weleens denken: wat moet ik met die ouwe op de foto?”
 2. Feestende Helmonder reed met 130 km/u been van vrouw af, komt weg met 5 maanden cel en vecht dat nu aan
  PREMIUM

  Feestende Helmonder reed met 130 km/u been van vrouw af, komt weg met 5 maanden cel en vecht dat nu aan

  DEN BOSCH – Volgens Twitteraars zou een paar jaar cel niet genoeg zijn voor een Helmondse knul. Hij reed met ruim 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets, liet haar voor dood achter op weg naar de coffeeshop en stond even later op de terugweg doodleuk in de file veroorzaakt door medici die haar leven net konden redden maar niet haar been. Zijn straf? Vijf maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Helmond