Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Robin Utrecht

Ontslagen stadswachten uit Helmond naar rechter

HELMOND - De vrouw die door de Stadswacht in Helmond is ontslagen vanwege fout parkeren, vecht dat besluit volgende week aan voor de kantonrechter in Eindhoven. De gemeente Helmond ging voor een schikking, maar de oud-werkneemster wil dat de kwestie op zitting wordt behandeld.

De vrouw, die 22 jaar in dienst was bij de Stadswacht in Helmond, vindt nog altijd dat ze ten onrechte op staande voet is ontslagen. Ze heeft de gemeente laten weten niet in te gaan op een voorgestelde regeling. ,,Deze maatregel is genomen nadat ik twee keer verkeerd geparkeerd had. Er is helemaal geen dossier opgebouwd. Ik ben nog steeds van mening dat ik verschrikkelijk ben behandeld. Ik wil mijn verhaal doen."

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Helmond