Bij de start van de renovatie in november 2021 schrijft Leonardusbuurtbewoner Dory Sprenger iets op de dakpannen die terugkomen op de gerenoveerde huizen in de Helmondse wijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de start van de renovatie in november 2021 schrijft Leonardusbuurtbewoner Dory Sprenger iets op de dakpannen die terugkomen op de gerenoveerde huizen in de Helmondse wijk. © archieffoto Sem Wijnhoven/DCI Media

Open dag bij opgeknapte Buurtkamer ’t Huukske in de Helmondse Leonardusbuurt

KORT NIEUWSHELMOND - De eerste stappen op weg naar een vernieuwde Leonardusbuurt in Helmond zijn weer gezet. Buurtkamer ’t Huukske en de woningen eromheen zijn gerenoveerd. Volksbelang nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen. 

  1. Mies Leenhouwers (1933-2022) kende geen lastige leerlingen; bij haar in de klas zitten was een feest
    PREMIUM
    In Herinnering

    Mies Leenhou­wers (1933-2022) kende geen lastige leerlingen; bij haar in de klas zitten was een feest

    Mies Leenhouwers (1933 - 2022) was een begrip in Helmond. Als schooljuf bezat ze ongekende talenten, en het zat in haar aard om mensen niet los te laten. Bevlogen en sociaal bleef ze zich haar hele leven inzetten voor anderen, en lastige leerlingen kende ze gewoonweg niet. Op 11 juni overleed Mies op 89-jarige leeftijd. Ze vond het spijtig dat ze ging, want ze was dan wel oud maar eigenlijk was ze hier nog niet klaar, vond ze zelf.

In samenwerking met indebuurt Helmond