Drie leerling-verzorgenden aan de slag in zorghotel Vitassist in Helmond. Tessa Vorstenbos, Evi Claessens en Rachel van Eemeren (vlnr) helpen de 92-jarige mevrouw Maria Visser.
Volledig scherm
Drie leerling-verzorgenden aan de slag in zorghotel Vitassist in Helmond. Tessa Vorstenbos, Evi Claessens en Rachel van Eemeren (vlnr) helpen de 92-jarige mevrouw Maria Visser. © FotoMeulenhof

Opleiding in de zorg met baangarantie in Helmond en omgeving

HELMOND - Vijf grote regionale zorginstellingen in Peelland gaan een nauwe samenwerking aan met de opleiders Fontys en ROC ter AA. Wie kiest voor een opleiding in de zorg krijgt van de instellingen een baangarantie. Zo willen zij de instroom van personeel vergroten én de aantrekkelijkheid van de zorgsector vergroten. 

0 reacties

 1. Walter uit Someren bemiddelt tussen politie en demonstrerende boeren: ‘Ik zorg ervoor dat het niet uit de hand loopt’
  PREMIUM

  Walter uit Someren bemiddelt tussen politie en demonstre­ren­de boeren: ‘Ik zorg ervoor dat het niet uit de hand loopt’

  Hij is een Helmonder in hart en nieren en vond de liefde in Someren. Hij leeft op van zijn blaaskapel, is altijd in voor een feestje. Werkte jarenlang als bedrijfsleider voor Aldi en schoolde zich om tot handelaar in maiszaden. Maar boven alles kan Walter Joosten (58) niet tegen onrecht. Kom je aan de boeren, dan kom je aan hem. Hij sloot zich niet voor niets aan bij Farmers Defence Force.

In samenwerking met indebuurt Helmond

 1. Andrélon haarmasker zorgt voor groen of paars haar: 'Je krijgt het er bijna niet uit'
  Play

  Andrélon haarmasker zorgt voor groen of paars haar: 'Je krijgt het er bijna niet uit'

 2. Kabinet presenteert stappenplan voor komende maanden: 'Einde in zicht'
  Play

  Kabinet presen­teert stappen­plan voor komende maanden: 'Einde in zicht'