Volledig scherm
Tinkers Drinkers Dreamers.

Optreden Tinkers Drinkers Dreamers live bij Omroep Helmond

HELMOND - Het optreden dat Tinkers Drinkers Dreamers dinsdag 8 november geeft in de Cacaofabriek zal deels live worden uitgezonden door Omroep Helmond.

Deze avond komen de bandleden met nieuw materiaal en brengen ze een nieuw arrangement van een Ierse folk 'klapper'. Het concert begint om 21.30 uur en maakt deel uit van de ‘Tegen de Stroom In’- sessies. Het eerste deel van het optreden zal live door de omroep worden uitgezonden. Bezoekers hebben gratis toegang tot zaal 4 van de Cacaofabriek op Cacaokade 1. De leden van Tinkers Drinkers Dreamers spelen Engelse en Ierse folk-muziek; de liedjes gaan vaak over drank, liefdes en verre zeereizen. Meer info over het concert en de band is te vinden op hun website.

Tinkers Drinkers Dreamers speelt op zondag 13 november ook nog in de Oranjerie van museum Klok en Peel, Ostaderstraat 23, in Asten. De entreeprijs hier is 7 euro voor volwassenen, 65-plussers en bezoekers met een CJP-pas betalen 6 euro. Info over dit optreden is na te lezen op de museumsite.