Volledig scherm
PREMIUM

Oranje Zwart Helmond failliet verklaard

HELMOND - Voetbalvereniging Oranje Zwart Helmond is dinsdagmiddag failliet verklaard. De club heeft een schuld bij de gemeente en die had dan ook het faillissement aangevraagd. 

Mr. Bob Sijben van Aben en Slag Advocaten uit Helmond is aangesteld als curator. Hij had dinsdag nog geen verdere informatie over de uitspraak van de Rechtbank Oost-Brabant en kon daarom nog niks melden over de zaak. De advocaat van Oranje Zwart, mr. Jan-Willem de Rijk (De Rijk Van de Westerlo Advocaten), was niet bereikbaar voor commentaar. Het is dan ook nog onduidelijk of Oranje Zwart in beroep gaat tegen de uitspraak.

  1. Eenmalige rentree rapper Tony Scott  in Helmond
    PREMIUM

    Eenmalige rentree rapper Tony Scott in Helmond

    HELMOND - Twee jaar geleden was zijn afscheidsconcert in Paradiso. Tony Scott trok zich terug uit de muziekwereld nadat de ziekte Multiple Sclerose bij hem werd vastgesteld. Hij loopt sindsdien met een geleidestok en zijn gehoor is ook aangetast. Toch kon hij een lokroep van Urban Matterz-organisator Hans van de Berkmortel niet weerstaan. Tijd voor een eenmalige terugkeer, tijdens de eerste avond van hiphopfestival Urban Matterz. ,,Ik kan gewoon nog niet echt afscheid van het vak nemen", zegt hij zaterdagavond enkele uren voor zijn optreden in de Cacaofabriek.

In samenwerking met indebuurt Helmond