Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Oud-en-nieuwfeest Cacaofabriek Helmond weer in discostijl

HELMOND - Ook dit jaar vindt met oud en nieuw in de Cacaofabriek in Helmond weer een discofeest plaats. Dat begint om 22.00 uur, duurt tot 04.00 uur en wordt verzorgd door Studio 54. De dj’s zijn Cor Claassen, Golie Renwarin, Eddie Bel en Dee-jay Petertje. Lise Verheijden geeft een live discoshow. 

Voor het oud-en-nieuwfeest zijn twee soorten kaarten te krijgen. Die voor het hele gebeuren kosten 54 euro per persoon, alles inclusief. Wie alleen naar de ‘afterparty’ wil (start 00.30 uur) betaalt 34 euro, alles inclusief. Kaarten zijn online te bestellen via de website van de Cacaofabriek.

  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond