Overkapping in brand in Helmond, bewoners weten woning veilig te verlaten.
Volledig scherm
Overkapping in brand in Helmond, bewoners weten woning veilig te verlaten. © Fotopersburo Bert Jansen / Harrie Grijseels.

Overkapping in brand in Helmond, bewoner raakt gewond nadat hij zelf vuur probeert te doven

HELMOND - In de nacht van dinsdag op woensdag is er brand uitgebroken in een overkapping van een huis in Helmond. Een bewoner raakte gewond toen hij zelf de brand probeerde te blussen. 

 1. Feestende Helmonder reed met 130 km/u been van vrouw af, komt weg met 5 maanden cel en vecht dat nu aan
  PREMIUM

  Feestende Helmonder reed met 130 km/u been van vrouw af, komt weg met 5 maanden cel en vecht dat nu aan

  DEN BOSCH – Volgens Twitteraars zou een paar jaar cel niet genoeg zijn voor een Helmondse knul. Hij reed met ruim 130 kilometer per uur een vrouw van haar fiets, liet haar voor dood achter op weg naar de coffeeshop en stond even later op de terugweg doodleuk in de file veroorzaakt door medici die haar leven net konden redden maar niet haar been. Zijn straf? Vijf maanden cel.
 2. Vrouwen uit hele regio schenken hun borstprotheses aan lotgenoten in Cuba: ‘Voor de vrouwen daar is het een luxe om te dragen’
  PREMIUM

  Vrouwen uit hele regio schenken hun borstpro­the­ses aan lotgenoten in Cuba: ‘Voor de vrouwen daar is het een luxe om te dragen’

  Ze hebben alleen een soort stoffen ‘vulling’, de vrouwen in Cuba die hun borsten moeten missen door kanker. Zachte siliconen protheses in verschillende vormen? Dat is een grote luxe voor ze. Om die reden doneren honderden vrouwen uit deze regio jaarlijks hun eigen protheses. De Cubaanse chirurg Alexis Cantero Ronquillo kwam ze donderdag persoonlijk ophalen in Deurne.

In samenwerking met indebuurt Helmond