Volledig scherm
PREMIUM
Op de schets voor Suytkade zijn de waterburchten aan de linkerkant ingetekend. De parkeergarage komt voor de Cacaofabriek (bruin). © Gemeente Helmond

Parkeergarage van vijf verdiepingen bij Cacaofabriek Helmond

HELMOND - Bij de Cacaofabriek in Helmond komt een parkeergarage van vijf verdiepingen. Het gebouw is ingetekend op het huidige parkeerterrein. 

De begane grond krijgt een invulling die aansluit bij de cultuurtempel van Helmond. „Dus iets met kunst, een extra café of een voorziening voor jongeren met een urban karakter”, licht wethouder Frans Stienen toe.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eenmalige rentree rapper Tony Scott  in Helmond
    PREMIUM

    Eenmalige rentree rapper Tony Scott in Helmond

    HELMOND - Twee jaar geleden was zijn afscheidsconcert in Paradiso. Tony Scott trok zich terug uit de muziekwereld nadat de ziekte Multiple Sclerose bij hem werd vastgesteld. Hij loopt sindsdien met een geleidestok en zijn gehoor is ook aangetast. Toch kon hij een lokroep van Urban Matterz-organisator Hans van de Berkmortel niet weerstaan. Tijd voor een eenmalige terugkeer, tijdens de eerste avond van hiphopfestival Urban Matterz. ,,Ik kan gewoon nog niet echt afscheid van het vak nemen", zegt hij zaterdagavond enkele uren voor zijn optreden in de Cacaofabriek.

In samenwerking met indebuurt Helmond