Volledig scherm
PREMIUM
Patricia Doezé. © Privé eigendom vriendengroep Patricia Doezé

Patricia Doezé van Deurnese kapsalon Shine overleden: zakenvrouw met hart voor alle mensen om haar heen

HELMOND /DEURNE - Patricia Doezé uit Helmond is zondag plotseling overleden nadat zij was teruggekeerd van een vakantie in Thailand. De eigenaresse van kapsalon Shine in Deurne is 46 jaar geworden. 

Het had een droomvakantie moeten worden, de reis naar Thailand die Patricia Doezé met haar man maakte. Tot ze er met nierstenen in een ziekenhuis belandde en geopereerd moest worden.

Die operatie verliep prima, vertelt een van haar beste vrienden Sandor Claassen. Maar bij terugkomst in haar woonplaats Helmond afgelopen woensdag voelde Patricia zich niet goed.  Ze werd zieker en zieker en overleed zondag in het ziekenhuis aan infecties in haar bloed. De precieze oorzaak daarvan is onbekend, laten haar naasten weten. Dat wordt momenteel onderzocht.  

  1. Mierlo-Houtse leerlingen herdenken bevrijding: 'Juf, die jongen was twintig'
    PREMIUM

    Mier­lo-Hout­se leerlingen herdenken bevrijding: 'Juf, die jongen was twintig'

    HELMOND - Hij laat een stuk van een opengeklapte raket zien, een Brits munitiekistje met granaatscherven en een plank met zo’n scherf erin. „Komt hier uit het dak.” Hij wijst ook op de sporen van kogels in de voorgevel van zijn huis. Als het gaat over de Tweede Wereldoorlog is het belangrijk om alles zo tastbaar mogelijk te maken, weet Mario Coolen. Zeker bij kinderen. „Déze Engelse soldaten zijn dáár op het spoor gestorven.”

In samenwerking met indebuurt Helmond