Volledig scherm
Peter van Heeswijk.

Peter van Heeswijk stopt als directeur bij Helmondse Woonpartners

HELMOND - Peter van Heeswijk treedt terug als directeur van Woonpartners, de grootste woningbouwstichting van Helmond.

In samenspraak met de Raad van Commissarissen heeft hij dit besluit genomen, vertelt Woonpartners in een persbericht. 'De belangrijkste reden hiervoor is dat Woonpartners na jaren voortvarend bouwen aan de toekomst nu in een nieuwe fase belandt, met een nieuwe organisatiestructuur, die vraagt om een nieuw managementteam. Dit is een natuurlijk moment om na te denken over de komende jaren.'

Peter van Heeswijk was ongeveer 2,5 jaar in dienst van Woonpartners. In het persbericht laat hij weten dat de woningbouwstichting financieel gezond is en allerlei plannen heeft: "Nu het proces in de volgende fase komt, met nieuwe uitdagingen, draag ik mijn taak graag over aan iemand die de volgende stappen gaat zetten", aldus Peter van Heeswijk.

Interim

De Raad van Commissarissen gaat op zoek naar een interim opvolging, zodat de raad samen met medewerkers de gelegenheid heeft om een profiel van de toekomstige directeur-bestuurder op te stellen. 

  1. Party-plastic passé bij festival Misty Fields in Asten-Heusden
    PREMIUM

    Par­ty-plas­tic passé bij festival Misty Fields in As­ten-Heus­den

    ASTEN-HEUSDEN - Marcel Liebrechts houdt niet van rondslingerende sigarettenpeuken. Het duurt jaren voor ze vergaan en ze zijn slecht voor het milieu, weet het bestuurslid van muziekfestival Misty Fields in Asten-Heusden. „Wij balen echt ontzettend van die dingen. We willen geen peuken meer hoeven rapen.” Hij lacht, maar meent het wel. Vriendelijk verzoek dus of bezoekers die roken gebruik willen maken van de asbakken in de vorm van staande vaten met zand erop.

In samenwerking met indebuurt Helmond