Volledig scherm
PREMIUM
Pierre van de Meulenhof uit Helmond © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Pierre van de Meulenhof (1927-2018): De fotograaf van de krant

HELMOND - Thuis in Helmond is maandagochtend Pierre van de Meulenhof op 90-jarige leeftijd overleden. Hij was lange tijd een bekend gezicht als de huisfotograaf van het Eindhovens Dagblad en 'van 't Helmonds Dagblad', zo bleef hij demonstratief volhouden na het verdwijnen van die titel. 

Bij - wat nu blijkt - zijn afscheidsinterview, vorige zomer, deed Pierre van de Meulenhof nog luchtig over zijn gezondheid. ,,Een wankel evenwicht; wat goed is voor mijn hart is slecht voor mijn nieren en andersom." Maar 'hierboven werkt het nog’, klopte hij lachend tegen zijn hoofd en hij ging er eens goed voor zitten, want hij hield van vertellen.

  1. Geen wereldtitel voor Daisy Mertens van Vuurvogel Helmond: Peter Tabichi uit Kenia is de beste
    VIDEO

    Geen wereldti­tel voor Daisy Mertens van Vuurvogel Helmond: Peter Tabichi uit Kenia is de beste

    DUBAI/HELMOND - Peter Tabichi uit Kenia is de beste leraar van de wereld. Dat werd zojuist bekendgemaakt op de slotmanifestatie van het Global Education & Skills Forum in Dubai. En dus gaat de titel niet naar Daisy Mertens, juf van groep 7 op basisschool de Vuurvogel in Helmond. Voor de finale bleven na enkele selectierondes tien kandidaten over uit een totaal van meer dan tienduizend genomineerden uit 179 landen.

In samenwerking met indebuurt Helmond