Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Politiek in Helmond schrikt van Stadswacht: ‘Dit is slecht voor de stad’

HELMOND - De politiek in Helmond is geschrokken van de meest recente verhalen die over de Stadswacht naar buiten zijn gekomen. In korte tijd werden daar vijf medewerkers ontslagen. ,,Het is te triest voor woorden.”

De Helmondse gemeenteraad zit vol vragen nu er opnieuw een medewerker van de Stadswacht op staande voet is ontslagen. Een vrouw die 22 jaar in dienst was, is onlangs de laan uitgestuurd omdat ze haar auto herhaaldelijk verkeerd parkeerde. Eerder dit jaar werden drie personen op non-actief gezet na het versturen van porno op werktelefoons. Een ander kon vervolgens ook vertrekken, nadat hij een fiets had gestolen onder werktijd. 

  1. Fandag Helmond Sport: handtekeningenjagers tussen de marktkramen
    PREMIUM

    Fandag Helmond Sport: handteke­nin­gen­ja­gers tussen de marktkra­men

    HELMOND - Hij kon een jaar geleden nog in de massa opgaan wanneer hij over de Helmondse markt struinde, maar anoniem rondwandelen is er op een zonovergoten zaterdagmiddag even niet bij voor Sander Vereijken. Voor de watervlugge vleugelaanvaller is het als nieuwbakken speler van Helmond Sport handtekeningen uitdelen en selfies maken geblazen in hartje Helmond. Met zijn ploegmakkers begeeft Vereijken – direct herkenbaar aan de warming up-kleding van zijn club – zich op zaterdag tussen het winkelende publiek.

In samenwerking met indebuurt Helmond