Volledig scherm
Vincenzo (links) neemt later dit jaar de ruimte van Mensroom (rechts) erbij. © Simon Rood

Schoenenwinkel/kapper Vincenzo in Helmond straks ook kledingwinkel

HELMOND - Schoenenwinkel annex barbier Vincenzo aan de Oude Aa in Helmond is straks óók nog een kledingwinkel. Vincenzo betrekt in het najaar de winkelruimte van de vertrekkende buurman Mensroom bij de zaak. 

Eigenaar Sami Aktac meldt dat hij per 1 september de winkelruimte van Mensroom inlijft. „We houden enkele weken outletverkoop en gaan dan verbouwen. De muur wordt doorgebroken en dan zijn we half of eind oktober klaar.”

In de huidige winkelruimte van Vincenzo blijft het schoenen- en kappergedeelte zitten. In wat nu Mensroom is komt een nieuwe collectie kleding, accessoires en geuren voor de man.

Herenmodezaak Mensroom sluit na 14 jaar de deuren. Uitbater Roy Braam wordt verkoper voor een bedrijf in keramiek. „Die kans kwam voorbij en dat leek me wel wat”, aldus Braam. „Ik stop niet met Mensroom omdat het slecht gaat, maar omdat hij mooi is geweest. Doordat Sami de ruimte overneemt, komt de winkel gelukkig niet leeg te staan.” Het Eindhovense filiaal van Mensroom (Kleine Berg) blijft bestaan.

In samenwerking met indebuurt Helmond