Volledig scherm
René Niks, directeur arbeidsintegratie van de Atlant Groep.

Senzer en René Niks onderhandelen

HELMOND - Senzer biedt directeur Arbeidsintegratie René Niks de kans om op een chique manier te vertrekken. Het werkbedrijf voor Helmond-De Peel en de op non-actief gestelde directeur onderhandelen op dit moment met elkaar.

Niks werd eind vorig jaar naar huis gestuurd. Dat gebeurde nadat de ondernemingsraad en tientallen medewerkers via een petitie zijn vertrek hadden geëist. Er heerst binnen Senzer brede onvrede over Niks. Hij zou onder meer mensen hebben geschoffeerd. Bij de vakbonden FNV en CNV kwamen de voorbije maanden veel klachten binnen over René Niks.

  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond