Volledig scherm
© Lezersfoto Wim van den Broek

Spelletjes en acts op Cacao Kerst Show in Helmond

HELMOND - Pure Acting verzorgt zondag 18 december in de Cacaofabriek in Helmond een programma vol Hollandse spellen en entertainment onder de kop 'De Enige Echte Cacao Kerst Show'. Er kunnen maximaal 25 teams aan meedoen, van drie tot vijf personen.

Wim Peters en Rob van Os, samen het duo Pure Acting, proberen de kerstshow voor elke doelgroep aantrekkelijk te maken. Peters: "Iedereen vanaf zestien jaar mag meedoen. Deze leeftijdsgrens is gesteld zodat het geen kinderfestijn wordt, maar het zorgt wel voor een gevarieerd publiek.”

Het amusement komt uit Helmond. Er zijn optredens van Nina en Nina, Red Bold, Eelke Weerts, dansgroepen van het Kunstkwartier en kletser Harold Hertogs als Ray Integratie. De spellen zijn geïnspireerd door de Cacaofabriek én Helmond.

Pure Acting heeft het evenement samen met de Cacaofabriek opgezet. “We wilden graag een kerstshow die voor elke doelgroep interessant is. Zowel bedrijven als vriendengroepen hebben zich aangemeld”, zegt Peters. Er kunnen maximaal 25 teams meedoen. Inschrijven via mail onder vermelding van Kerst Cacao Show.