Jermain de Rozario voor zijn sterrenrestaurant aan de Markt in Helmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Jermain de Rozario voor zijn sterrenrestaurant aan de Markt in Helmond. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Sterrenkok Jermain de Rozario uit Helmond opent tweede restaurant Mencoba: ‘Toekomst ligt vooral bij groenten’

HELMOND - De Helmondse topkok Jermain de Rozario opent begin volgend jaar een tweede restaurant in Helmond. Zijn nieuwe zaak heet Mencoba (spreek uit: mentjoba), Indonesisch voor proberen. Dat is precies wat jonge kookkunstenaars daar mogen gaan doen. 

In samenwerking met indebuurt Helmond

  1. Ernst Kuipers: 'Geen ruimte voor meer versoepelingen'
    Play

    Ernst Kuipers: 'Geen ruimte voor meer versoepe­lin­gen'

  2. Ludieke actie: Clown Milko wijst scholieren op 1,5 meter afstand
    Play

    Ludieke actie: Clown Milko wijst scholieren op 1,5 meter afstand