Volledig scherm
Gitaarensemble Sul Ponticello © Gaviolizaal Helmond

Sul Ponticello en De Ouwe Hap in de Gaviolizaal in Helmond

HELMOND - In de Gaviolizaal in Helmond spelen zondag twee muziekgezelschappen: gitaarensemble Sul Ponticello en muziekvereniging De Ouwe Hap. 

Sul Ponticello bestaat uit veertien jeugdige gitaristen onder leiding van Eric van Oss. Onder hen is solist Brandon van Schaik (18). De Ouwe Hap brengt verschillende soorten blaasmuziek. De twee groepen spelen om en om. Het concert vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur aan de Torenstraat 36a. Toegang is gratis.

Volledig scherm
Muziekvereniging De Ouwe Hap. © Gaviolizaal Helmond
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eenmalige rentree rapper Tony Scott  in Helmond
    PREMIUM

    Eenmalige rentree rapper Tony Scott in Helmond

    HELMOND - Twee jaar geleden was zijn afscheidsconcert in Paradiso. Tony Scott trok zich terug uit de muziekwereld nadat de ziekte Multiple Sclerose bij hem werd vastgesteld. Hij loopt sindsdien met een geleidestok en zijn gehoor is ook aangetast. Toch kon hij een lokroep van Urban Matterz-organisator Hans van de Berkmortel niet weerstaan. Tijd voor een eenmalige terugkeer, tijdens de eerste avond van hiphopfestival Urban Matterz. ,,Ik kan gewoon nog niet echt afscheid van het vak nemen", zegt hij zaterdagavond enkele uren voor zijn optreden in de Cacaofabriek.

In samenwerking met indebuurt Helmond