Bianca Wosyka van Primera De Luifel en Gerard Bouwmans van de Plus in de supermarkt in winkelcentrum De Bus in Helmond bij de inmiddels weer verdwenen tafel met Primera-spullen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bianca Wosyka van Primera De Luifel en Gerard Bouwmans van de Plus in de supermarkt in winkelcentrum De Bus in Helmond bij de inmiddels weer verdwenen tafel met Primera-spullen. © René Manders/DCI Media

Supermarkt in Helmond mag buurman Primera niet helpen: verkoop kalenders en agenda's moet stoppen

HELMOND - Het leek zo’n mooi voorbeeld van lokale ondernemers in een wijkwinkelcentrum die elkaar de coronacrisis door helpen. Om de gelockdownde Primera te steunen legde de Plus-baas kalenders en agenda’s van de buren in zijn supermarkt. Maar dat mag dus niet. Van de gemeente Helmond moet de verkoop worden gestaakt.

 1. Inspectie laakt omstreden huisarts die pas vaccineert na handtekening: 'Dat is niet de bedoeling’
  PREMIUM

  Inspectie laakt omstreden huisarts die pas vaccineert na handteke­ning: 'Dat is niet de bedoeling’

  DEURNE/MEIJEL - Nog steeds laat de omstreden Meijelse huisarts Rob Elens patiënten die zich tegen corona willen laten vaccineren een verklaring ondertekenen. Hij heeft na de ophef van eind februari een extra brief bij hun vaccinatieoproep gevoegd, waarin hij uitlegt dat het gaat om het tekenen voor informatie. Wie niet wil tekenen, mag naar een andere huisarts voor een prik. De Inspectie is het er opnieuw niet mee eens.

In samenwerking met indebuurt Helmond

 1. Studenten kunnen nu studeren in een zeecontainer: 'Supergezellig en toch heel coronaproof'
  Play

  Studenten kunnen nu studeren in een zeecontai­ner: 'Supergezel­lig en toch heel corona­proof'

 2. Het mysterie van de kluis die urenlang op straat lag is deels opgelost
  Play

  Het mysterie van de kluis die urenlang op straat lag is deels opgelost