Volledig scherm
Jeroen Zoet en Nicky Holzken openen nieuwe fysiotherapiepraktijk van Maarten van Berlo in Helmond. © FotoMeulenhof

‘Supersonische’ opening nieuwe fysiotherapiepraktijk in Helmond

HELMOND – Rode en blauwe lichten zo snel mogelijk uitslaan en ondertussen vragen beantwoorden. Bokser Nieky Holzken en PSV-doelman Jeroen Zoet openden met deze supersonische ‘braintraining’ het nieuwe pand van Maarten van Berlo Fysiotherapie in Helmond. 

 De braintraining is specifiek bedoeld voor topsporters om de reactiesnelheid te trainen maar ook om te leren omgaan met afleidende factoren Dat het topsporters zijn bleek wel uit de inzet van beiden. Nieky Holzken kreeg de handen in de overvolle tent op elkaar, toen hij op de vraag van Maarten van Berlo ‘wie staat er tegenover je’, antwoordde: “Jeroen Zoet en die wordt zondag kampioen."

Mogelijkheden

Beiden trainen al jarenlang bij de Helmondse fysiotherapeut, Nieky Holzken al zeker tien jaar. Hij is vooral heel tevreden over de een op een-trainingen met Maarten van Berlo. De laatste ziet vooral de mogelijkheden van de nieuwe locatie. ,,Wij hebben hier niet alleen de oefenruimtes maar we hebben hier buiten de helling van Suytkade. Die is voor iedereen ideaal om te trainen, of je nou topsporter bent of longpatiënt.” 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Helmond