Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van Helmond Sport tijdens de thuiswedstrijd tegen MVV © BSR Agency

Supporters Helmond Sport woedend op clubleiding; serieuze acties zullen volgen

HELMOND - De twee grootste supportersclubs van Helmond Sport uiten stevige kritiek op de clubleiding, nu bekend is geworden dat er geen supportershome komt in het nieuwe stadion. ,,De gemoederen lopen hoog op. Er worden serieuze acties voorbereid.”

Aanhangers van Helmond Sport gaan over tot ‘serieuze acties’ omdat ze woedend zijn over de gang van zaken rond het supportershome in het nieuwe stadion. Voorzitter Frans Stienen en de gemeente Helmond maakten onlangs bekend dat er geen eigen supportershonk komt in het moderne onderkomen op De Braak. Dat zou de club veel te veel geld kosten. De fans zijn onder meer kwaad over het gebrek aan communicatie vanuit Helmond Sport. Verschillende groeperingen was beloofd dat ze mochten aansluiten bij het stadionoverleg.

  1. Regio Zuidoost-Brabant blij met verbod op lachgas
    PREMIUM

    Regio Zuid­oost-Bra­bant blij met verbod op lachgas

    HELMOND/EINDHOVEN - Lachgas wordt een softdrug. Het kabinet plaatst dit verdovende middel onder de Opiumwet. Hierdoor wordt het bezit, de handel, verkoop, vervoer en de productie van lachgas verboden. In deze regio wordt dat plan enthousiast ontvangen. Helmond is blij dat er een landelijk verbod komt op het recreatief gebruik van lachgas. Lachgas zou gezien de gezondheidsrisico’s een verboden middel moeten zijn, stelt een gemeentewoordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Helmond