Volledig scherm
De politie trof allerhande soorten drugs aan. © Politie

Tieners in Helmond opgepakt voor handel in soft- en harddrugs

HELMOND - In de Sjef de Kimpenpad in Helmond heeft de politie dinsdagmiddag twee tieners opgepakt omdat zij drugs verhandelden. 

De Helmondse tieners (17 en 18 jaar) bleken aan verschillende klanten drugs te verkopen. Zij beschikten over diverse zakjes soft- en harddrugs. Ook trof de politie meer dan duizend euro aan contant geld bij ze aan. 

Het geld en de drugs zijn in beslag genomen, evenals de scooter waar ze op rondreden. De daders zitten vast. Een klant werd ook meegenomen naar het bureau, werd verhoord, maar is nu weer op vrije voeten.

Volledig scherm
Er werden flink wat bankbiljetten gevonden. © Politie
 1. Dickens kerstverhaal leeft meer dan ooit in Helmond
  PREMIUM

  Dickens kerstver­haal leeft meer dan ooit in Helmond

  HELMOND - Ruim tweehonderd jaar geleden schreef de beroemde Engelse schrijver Charles Dickens 'A Christmas Carol'. Een verhaal dat gaat over de gierige en onaardige Ebenezer Scrooge die op Kerstavond tot inkeer komt. Dickens, in de persoon van acteur Ton van der Velden, liep dit weekend rond op de zestiende editie van Dickensnight in Brandevoort. Hij vertelde een verkorte versie van het verhaal aan wie het maar horen wilde, want 'de boodschap geldt meer dan ooit'.
 2. ‘Als hier chemiebuizen komen, zijn wij weg’
  PREMIUM

  ‘Als hier chemiebui­zen komen, zijn wij weg’

  HELMOND - Hij weet niet wat hij leest, eind 2016, in de Staatscourant. Buisleidingen voor gevaarlijke stoffen? Pal langs zijn huis en op ongeveer een meter diepte in zijn tuin, waar dan alleen nog gras mag groeien? Hoezó? Waarom weet hij hier niks van? Als Frank Beekhuis van de verbazing is bekomen, volgt de verontwaardiging. De 55-jarige Helmonder woont met zijn gezin net een paar maanden aan de Kaldersedijk, aan de rand van Brandevoort, dichtbij het Eindhovens Kanaal. Een prachtige, rustige plek. Beekhuis besluit zich vast te bijten in de zaak. Hij wordt kartrekker van de werkgroep Buizen Brandevoort.

In samenwerking met indebuurt Helmond