Twee mannen namen uit het magazijn aan de Lagedijk in Helmond twee rolstoelen mee. Het was één van de diefstallen in een grote reeks. In totaal werden tientallen rolstoelen buitgemaakt in twee maanden tijd.
Volledig scherm
Twee mannen namen uit het magazijn aan de Lagedijk in Helmond twee rolstoelen mee. Het was één van de diefstallen in een grote reeks. In totaal werden tientallen rolstoelen buitgemaakt in twee maanden tijd. © Bureau Brabant

Tientallen rolstoelen in twee maanden gestolen uit magazijn in Helmond, politie zoekt twee daders

HELMOND - Uit een magazijn in Helmond zijn vorig jaar tussen mei en juni tientallen rolstoelen gestolen. Dat gebeurde bij een uitleenpunt van Medipoint aan de Lagedijk. De politie liet maandag in het programma Bureau Brabant camerabeelden van één van de diefstallen zien.

 1. Na tien maanden blessures was Patrick eindelijk terug op het voetbalveld, tot hij wéér een harde knak hoorde
  PREMIUM
  amateurvoetbal

  Na tien maanden blessures was Patrick eindelijk terug op het voetbal­veld, tot hij wéér een harde knak hoorde

  Het was een meer dan akelig geluid met verstrekkende gevolgen, dat op 15 mei 2022 te horen was toen de rechter achillespees van RPC’er Patrick Philippart (33) in de wedstrijd tegen Wilhelmina Boys knapte. Maar inmiddels is hij hersteld en heeft hij zijn rentree gemaakt. ,,Toen het net gebeurd was dacht ik: ik kap ermee, maar er zijn genoeg redenen om weer mee te doen.”
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Helmond