Burgemeester Elly Blanksma (links) en Kewan Osman van het COA (tweede van rechts) met Ankie Boumans en Thijs Kolhoff (rechts) van Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland in de grote zaal van het gebouw van de stichting.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Elly Blanksma (links) en Kewan Osman van het COA (tweede van rechts) met Ankie Boumans en Thijs Kolhoff (rechts) van Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland in de grote zaal van het gebouw van de stichting. © René Manders/DCI Media

Tijdelijke opvang voor 40 jonge vluchtelingen in Helmond: ‘Die jongeren kunnen wel wat warmte gebruiken’

HELMOND  - In Helmond komt een noodopvang voor veertig jonge asielzoekers. In de week van 21 februari nemen de eerste vluchtelingen hun intrek in het pand van de Taoïstische Tai Chi aan de Mierloseweg.

  1. Wilma Balvers (1960-2021) kon blijven lachen hoe ziek ze ook was; ‘Het is wat het is’, zei ze dan
    PREMIUM
    In herinnering

    Wilma Balvers (1960-2021) kon blijven lachen hoe ziek ze ook was; ‘Het is wat het is’, zei ze dan

    Na haar slechtnieuwsgesprek in november vorig jaar besloot Wilma Balvers dat ze foto’s wilde laten maken, nu het nog kon. Op een van die foto’s is ze op de rug te zien, loopt ze weg met een koffer in haar hand. Zo wilde ze het zelf graag, want ze begon immers aan haar laatste reis. Haar verjaardag op 28 december haalde ze niet meer. Wilma overleed op kerstavond, in het bijzijn van haar man, dochters en kleinzoon.

In samenwerking met indebuurt Helmond