Volledig scherm
PREMIUM
Oranje Zwart uit Helmond speelt een wedstrijd in Brouwhuis tegen Bruheze © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Tweemaal rood voor geplaagd Oranje Zwart maar dat wint wel: 2-5

HELMOND - Na hectische weken waarin Oranje Zwartmeer in de rechtszaal te vinden was dan op het veld mocht de Helmondse voetbalclub zondag weer de wei in. Op bezoek bij Bruheze werd de bekerwedstrijd overtuigend gewonnen.

Het zit ze heel hoog, de supporters van Oranje Zwart. Volgens velen wordt er een ware heksenjacht gevoerd op hun favoriete club. ,,De gemeente Helmond doet er alles aan om ons kapot te maken, gewoon omdat er bij ons veel buitenlanders en mensen van het kamp spelen", zo stelt een supporter van Oranje Zwart die niet met naam vermeld wil worden in deze krant.

  1. Eenmalige rentree rapper Tony Scott  in Helmond
    PREMIUM

    Eenmalige rentree rapper Tony Scott in Helmond

    HELMOND - Twee jaar geleden was zijn afscheidsconcert in Paradiso. Tony Scott trok zich terug uit de muziekwereld nadat de ziekte Multiple Sclerose bij hem werd vastgesteld. Hij loopt sindsdien met een geleidestok en zijn gehoor is ook aangetast. Toch kon hij een lokroep van Urban Matterz-organisator Hans van de Berkmortel niet weerstaan. Tijd voor een eenmalige terugkeer, tijdens de eerste avond van hiphopfestival Urban Matterz. ,,Ik kan gewoon nog niet echt afscheid van het vak nemen", zegt hij zaterdagavond enkele uren voor zijn optreden in de Cacaofabriek.

In samenwerking met indebuurt Helmond