Richard en Anne van de Walle stoppen met restaurant de Raymaert Helmond
Volledig scherm
Richard en Anne van de Walle stoppen met restaurant de Raymaert Helmond © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Vaarwel Raymaert, welkom Nastrium in Helmond

HELMOND - Na 26 jaar maakt het toonaangevende restaurant De Raymaert in Helmond binnenkort plaats voor nieuwkomer Nastrium. Over BN’ers en een stelletje dat elke week kwam eten enerzijds, en de bezetenheid van een chefkok anderzijds.

 1. Zelfrijdende auto geeft cardiologen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dottermethode
  PREMIUM

  Zelfrijden­de auto geeft cardiolo­gen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dotterme­tho­de

  EINDHOVEN - De bedenkers hadden het waarschijnlijk niet kunnen verzinnen, maar de kennis achter de zelflerende en zelfrijdende auto maakt een einde aan een verhitte discussie onder cardiologen. Want moet er nu wel of niet een fikse doorstroming in een kransslagader zijn om een vernauwing te meten? Rekenmethodes die zelfrijdende auto’s ook gebruiken, gaven het antwoord: ‘Ja, dat moet’.
 2. Oprichter is alles kwijt na jarenlange ruzie over vertrek bij Wish Outdoor
  PREMIUM

  Oprichter is alles kwijt na jarenlange ruzie over vertrek bij Wish Outdoor

  BEEK EN DONK - In het eindeloze gevecht tussen de oprichters van muziekfestival Wish Outdoor in Beek en Donk trekt Niels van Vijfeijken (35) voorlopig aan het kortste eind. Hij raakte alles kwijt, er dreigt een boete van een half miljoen euro en zijn voormalig compagnon aast op zijn faillissement. Maar wonder boven wonder zijn het humeur en de strijdlust van de voormalig festivalorganisator onaangetast. ,,Ik barst van de energie. Ik zit megagoed in mijn vel.’’

In samenwerking met indebuurt Helmond