Volledig scherm
De auto is beslag genomen door de politie. © Politie

Vermoedelijke auto van doorrijder Helmond aangetroffen

HELMOND - De politie heeft in de wijk Brouwhuis in Helmond zaterdagochtend een auto in beslag genomen die vermoedelijk betrokken is bij een aanrijding de avond ervoor. Bij dat incident werd een 15-jarige fietser zwaargewond achtergelaten door een automobilist.

Een buurtbewoner zag het beschadigde voertuig staan en schakelde de politie in. ,,De auto is in beslag genomen voor nader sporenonderzoek’', aldus de politie. Van de bestuurder ontbreekt nog steeds elk spoor. Deze persoon wordt met klem verzocht om zich te melden.

Het slachtoffer is aan de beterende hand, zo laat de politie weten. ,,Hij is van de intensive care af.’'

Ongeluk

Het ongeluk gebeurde vrijdagavond bij de McDonald's aan de Deurneseweg. Het slachtoffer werd aangereden en zwaargewond achtergelaten. 

  1. Regio Zuidoost-Brabant blij met verbod op lachgas
    PREMIUM

    Regio Zuid­oost-Bra­bant blij met verbod op lachgas

    HELMOND/EINDHOVEN - Lachgas wordt een softdrug. Het kabinet plaatst dit verdovende middel onder de Opiumwet. Hierdoor wordt het bezit, de handel, verkoop, vervoer en de productie van lachgas verboden. In deze regio wordt dat plan enthousiast ontvangen. Helmond is blij dat er een landelijk verbod komt op het recreatief gebruik van lachgas. Lachgas zou gezien de gezondheidsrisico’s een verboden middel moeten zijn, stelt een gemeentewoordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Helmond