Volledig scherm
© Politie Helmond

Vrouwen op heterdaad betrapt tijdens stelen VitaMini's in Helmond

HELMOND - Twee vrouwen van 27 en 30 jaar zijn zondagmiddag op heterdaad betrapt tijdens het stelen van VitaMini's in een Lidl in Helmond.

Het tweetal werd rond 14.30 uur betrapt toen ze de labels van de VitaMini's verwijderden en ze de knuffels in hun jaszakken staken. Het duo werd aangehouden door het winkelpersoneel en even later overgedragen aan de politie. De vrouwen kregen boetes van 180 en 300 euro, plus een winkelverbod. 

Bij de supermarkt kan sinds begin januari worden gespaard voor de knuffels.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Dickens kerstverhaal leeft meer dan ooit in Helmond
  PREMIUM

  Dickens kerstver­haal leeft meer dan ooit in Helmond

  HELMOND - Ruim tweehonderd jaar geleden schreef de beroemde Engelse schrijver Charles Dickens 'A Christmas Carol'. Een verhaal dat gaat over de gierige en onaardige Ebenezer Scrooge die op Kerstavond tot inkeer komt. Dickens, in de persoon van acteur Ton van der Velden, liep dit weekend rond op de zestiende editie van Dickensnight in Brandevoort. Hij vertelde een verkorte versie van het verhaal aan wie het maar horen wilde, want 'de boodschap geldt meer dan ooit'.
 2. Frank Beekhuis uit Helmond: ‘Als hier chemiebuizen komen, zijn wij weg’
  PREMIUM

  Frank Beekhuis uit Helmond: ‘Als hier chemiebui­zen komen, zijn wij weg’

  HELMOND - Hij weet niet wat hij leest, eind 2016, in de Staatscourant. Buisleidingen voor gevaarlijke stoffen? Pal langs zijn huis en op ongeveer een meter diepte in zijn tuin, waar dan alleen nog gras mag groeien? Hoezó? Waarom weet hij hier niks van? Als Frank Beekhuis van de verbazing is bekomen, volgt de verontwaardiging. De 55-jarige Helmonder woont met zijn gezin net een paar maanden aan de Kaldersedijk, aan de rand van Brandevoort, dichtbij het Eindhovens Kanaal. Een prachtige, rustige plek. Beekhuis besluit zich vast te bijten in de zaak. Hij wordt kartrekker van de werkgroep Buizen Brandevoort.

In samenwerking met indebuurt Helmond