Sule Benal (21) en Daniek Haus (22) hebben voor het eerst mogen overnachten in een escaperoom, de Meisjeskamer van Escape Room Nederland Bunschoten.
Volledig scherm
Sule Benal (21) en Daniek Haus (22) hebben voor het eerst mogen overnachten in een escaperoom, de Meisjeskamer van Escape Room Nederland Bunschoten. © Escape Room Nederland

Vrouwen uit Helmond en Nuenen beleven bloedstollende nacht tijdens Escape Room overnachting

BUNSCHOTEN - De Helmondse Sule Benal (21) en Daniek Haus (22) uit Nuenen sliepen afgelopen weekend voor het eerst in De Meisjeskamer van Escape Room Nederland in Bunschoten. Normaal het tafereel van groepen die onder bloedstollende omstandigheden uit de kamer proberen te ontsnappen. Het tweetal beleefde een angstaanjagende overnachting.

0 reacties

  1. Een praatje in de trein, daar zijn wij forenzende Nederlanders niet zo van
    PREMIUM
    Column

    Een praatje in de trein, daar zijn wij forenzende Nederlan­ders niet zo van

    Hij had donkere krullen, een ringetje door zijn neus en keek me aan toen ik naast hem kwam zitten op het laatste stoeltje in het halletje van de overvolle trein. Het was niet de gebruikelijke vluchtige scan waarmee reizigers analyseren wat voor een vlees ze in de kuip hebben. Nee, hij was duidelijk uit op een praatje. Maar daar zijn wij forenzende Nederlanders niet zo van, dus staarde ik demonstratief naar mijn schoenen.

In samenwerking met indebuurt Helmond