Volledig scherm
Sfeerbeeld van een eerdere editie van de Helmond Tour: het peloton op de Kasteel-Traverse. © Bert Jansen

Wielertocht Helmond Tour naar begin juni

HELMOND - Op zondag 10 juni is de vierde editie van de groepstoertocht Helmond Tour. Met een maximumsnelheid van 28 kilometer per uur worden in en om Helmond twee rondes van 50 kilometer afgewerkt. Het wielerpeloton wordt begeleid door motards. Vertrek en ravitaillering bij het Carolus Borromeus College, Markesingel 2.  

In eerdere jaren vond de Helmond Tour begin mei plaats. Maar vanwege concurrentie van een toertocht in Deurne en een grotere kans op lekker weer, is het Helmondse evenement een maandje opgeschoven. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website van organisator Tourclub ’81. NTFU-leden betalen 6 euro, niet-leden 8 euro. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eenmalige rentree rapper Tony Scott  in Helmond
    PREMIUM

    Eenmalige rentree rapper Tony Scott in Helmond

    HELMOND - Twee jaar geleden was zijn afscheidsconcert in Paradiso. Tony Scott trok zich terug uit de muziekwereld nadat de ziekte Multiple Sclerose bij hem werd vastgesteld. Hij loopt sindsdien met een geleidestok en zijn gehoor is ook aangetast. Toch kon hij een lokroep van Urban Matterz-organisator Hans van de Berkmortel niet weerstaan. Tijd voor een eenmalige terugkeer, tijdens de eerste avond van hiphopfestival Urban Matterz. ,,Ik kan gewoon nog niet echt afscheid van het vak nemen", zegt hij zaterdagavond enkele uren voor zijn optreden in de Cacaofabriek.

In samenwerking met indebuurt Helmond